Meniu
Meniu

Dreptul de a fi uitat

Folosește această opțiune dacă vrei să elimini datele personale și alte date din magazinul nostru. Ține minte că acest proces îți va șterge contul, deci nu vei mai putea accesa sau folosi contul.

Adresa ta de email

Cum funcționează?

Vei primi un email cu un link care, odată apăsat, va șterge toate datele pe care le stocăm despre tine. Dacă ceva nu poate fi șters, va fi anonimizat. Linkul va fi activ 2 ore.